Skip to main content

Nyheter fra Applica Consulting

person som sitter med pc-en og har åpnet chat-GPT

Innføringskurs i ChatGPT hos SinPro

By Nyhet No Comments

SinPro-Skolen arrangerer innføringskurs i ChatGPT. Hvordan bruke dette på en kvalitativ riktig måte og utnytte mulighetene.


Applica Consulting er med og står for det faglige innholdet i kurset.

Kurset blir i Mandal på Havutsikt i 3. etg 27 sep. Vi starter kl 08 med smurte rundstykker, og selve kurset starter kl 0830.

Mer informasjon og påmeldig besøk linken under til sinpro sin nettside.

https://sinpro.no/events/13/bli-kjent-med-chatgpt

Postkort fra firmatur til Italia, Sperlonga

By Applica Consulting No Comments

Da er vi vel tilbake på Vigeland og i Narviga etter en fantastisk tur til Sperlonga. Tusen takk for en fin tur med utrolig flotte ansatte – for en stor og flott gjeng vi har blitt! Vi fikk faglig påfyll med siste robotprosjekter fra Applica Robot Integration og en oppdatering på Infrastructure as code fra Applica Consulting. Det ble også tid til bading, båttur, og ikke minst antipasto, pizza og pasta 😉 Et reisemål som kan anbefales og et sted vi gjerne ønsker oss tilbake til.

Ny konsulent i Applica Consulting

By Applica Consulting

Jørn Bersvendsen begynner som konsulent i Applica Consulting 1. Mai 2018.

Jørn har bakgrunn innen kybernetikk og doktorgrad innen computer vision. Han har også bred erfaring med programvareutvikling, blant annet innen prosessindustri, GUI-utvikling og digital bildeanalyse.

Det blir spennende å få med Jørn på laget. Vi får styrket vår ekspertise innen programvareutvikling (C++, Python), samtidig som han tilfører oss solid kompetanse og erfaring på våre nye satsningsområder: data science, kybernetikk og robotikk, maskinsyn, maskinlæring og kunstig intelligens.